GÜNCEL Haberleri
Anadolu Gelişim Okulları ‘na Anlamlı Ödül

Anadolu Gelişim Okulları Kurucu Ortağı Genel Müdürü Ertan Dündar’a Konya Tabipler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Doktor Seyit Karaca tarafından plaket verildi.

Anadolu Gelişim Okulları ‘na  Anlamlı Ödül
PAYLAŞ
A
Haberi Oku

2019-2020 yılında ana sınıfı, ilkokul ve ortaokul olarak öğrenim hayatına başlayacak olan Anadolu Gelişim Okulları 14 Mart Tıp Bayramında Konya Tabipler Odasının düzenlemiş olduğu tüm programlara sponsor oldu. Dumansız hava sahası olarak Türkiye’de bir ilki başararak okulda çalışanlarını sigara kullanmayan kişilerden seçilmesi insan sağlığına vermiş oldukları önemi ortaya koymakta. Sadece söylemle değil eylemde de örnek teşkil edecek olan Anadolu Gelişim Okulları çocukların sağlıklarına önem vermenin yanı sıra doğru örnek olmak için bir arada.

Programda kısa bir konuşma yapan Anadolu Gelişim Okulları Kurucu Ortağı Genel Müdür Ertan Dündar tüm doktorların 14 Mart Tıp bayramını en içten dilekleriyle kutlayarak sözlerine Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün  “Beni Türk Hekimlerine emanet ediniz.” sözü ile konuşmasını bitirdi. Konuşma sonrasında Konya Tabipler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Karaca tarafından verilen plaketi Anadolu Gelişim Okulları adına Okul Genel Müdürü Ertan Dündar aldı.

Toplumda örnek teşkil eden Anadolu Gelişim Okulları sadece Konya’da değil Tüm Türkiye’de bir ilki başarmanın gururunu yaşamakta çok haklı. Bu güzel projeyi hayata geçirdikleri için kendilerini tebrik eder herkese örnek olmasını dileriz.

Yorumlar (0)

Gazete Manşetleri

google reklam

Hack Haber Crack Forum