GÜNCEL Haberleri
Ardıçlı Sosyal Konut Projesinde Organize Sanayi Çalışanları İçin Kuralar Çekiliyor

Konya Büyükşehir Belediyesi-TOKİ işbirliğinde hayata geçirilecek Ardıçlı Sosyal Konut Projesinde Organize Sanayi Bölgeleri çalışanlarının kuraları 26 Temmuz Cuma günü çekilecek.

Ardıçlı Sosyal Konut Projesinde Organize Sanayi Çalışanları İçin Kuralar Çekiliyor
PAYLAŞ
A
Haberi Oku

Konya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde hayata geçirilecek Ardıçlı Sosyal Konut Projesinde başvurusu alınan Organize Sanayi Bölgeleri çalışanlarının kuraları çekiliyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 1.057 konutluk projede; diğer alıcı kategorisindeki başvurular, sosyal konutlar, en az yüzde 40 engelli olan vatandaşlar, şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerinin kura çekilişinin Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılımı ile yapıldığını hatırlatarak, şimdi de başvuruları tamamlanan Organize Sanayi Bölgeleri çalışanlarının kuralarının çekileceğini söyledi.

Başkan Altay, TOKİ’den ev sahibi olmaya hak kazanacak 503 Organize Sanayi çalışanının Mehmet Tuza Pakpen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 26 Temmuz Cuma günü saat 18.00’de yapılacak çekilişle belirleneceğini belirterek, şehrimiz için hayırlı olmasını diledi.

 

 

Yorumlar (0)

Gazete Manşetleri

google reklam

Hack Haber Crack Forum