GÜNCEL Haberleri
Başkan Böcek, Kadınlar Gününü Gündoğmuş’tan kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, Gündoğmuş İlçesinde, kadın Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin’i ziyaret etti. Birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı gerçekleştirdi.

Başkan Böcek, Kadınlar Gününü Gündoğmuş’tan kutladı
PAYLAŞ
A
Haberi Oku

Konyaaltı Belediye Başkanı, CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, yerel seçimlere az bir zaman kala Gündoğmuş İlçesini ziyaret etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin’i ziyaret etmek istediklerini dile getiren Muhittin Böcek, bu vesileyle de bölge vatandaşlarıyla bir araya geldiklerini söyledi.

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin ile birlikte ilk olarak Gündoğmuş Kaymakamı Murat Ekinci’yi ziyaret eden Muhittin Böcek, buradaki ziyaretin ardından Gündoğmuş Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı.

Başkan Muhittin Böcek, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Aydın’ın da katıldığı açılış öncesi alanda büyük bir coşkuyla karşılandı. Vatandaşların sevgi gösterileri arasından kürsüye çıkan Muhittin Böcek, projelerini anlattı. Konuşmasında Antalya’nın gelecek 50 yılını planladıklarını dile getiren Muhittin Böcek, şunları kaydetti; “Bizler yaptığımız araştırmada Antalya’nın sorunları arasında işsizliğin ilk sırada yer aldığını gördük. İkinci sırada ise ulaşım geliyor. Bu sorunların çözümü noktasında ise akademisyen ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte çalıştık. Akılcı projeler ürettik. Projelerimizde herkes var. Başta baş tacımız köylülerimiz var. Bugüne kadar köylülerimizden oy aldılar ama onların sorunlarına çözüm olacak kapsamlı bir çalışma yapmadılar. Bizim projelerimiz ranta dönük değil, köylümüze, halka, esnafımıza dönük olacak. Bizler Gündoğmuş’u Büyükşehir ile birlikte beraber yöneteceğiz. Burada yapılması gereken ne varsa yapacağız. Biz birlikte yapacağız.”

Başkan Muhittin Böcek’in, konuşmasının ardından İyi Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin’in Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı gerçekleştirildi. Açılış sonrasında ise Başkan Muhittin Böcek, beraberindeki heyetle birlikte bölge de esnaf ziyaret yaptı.

Yorumlar (0)

Gazete Manşetleri

google reklam

Hack Haber Crack Forum