GÜNCEL Haberleri
KARATAY’DA MAHALLE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

BAŞKAN KILCA: İLÇEMİZDEKİ BİRLİK VE BERABERLİK ÇALIŞMALARIMIZA BEREKET KATIYOR

KARATAY’DA MAHALLE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
PAYLAŞ
A
Haberi Oku

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Akörenkışla, Büyükburnak, Yenikent ve Esentepe Mahallerinde vatandaşla buluşan Başkan Kılca Ortakonak, Acıdort, Çengilti, Zincirli, Divanlar ve Akbaş mahallelerini de ziyaret ederek bölge sakinleriyle bir araya geldi. Mahalleliyle belediye hizmetlerini istişare eden Kılca, “İlçemizde çok güzel bir birlik ve beraberlik var. Bu da çalışmalarımıza ve hizmetlerimize bereket katıyor” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçenin dört bir yanına yaptığı ziyaretlerde mahalle sakinleriyle buluşmaya devam ediyor.

Başkan Hasan Kılca, bu kapsamda Karatay’a bağlı Ortakonak, Acıdort, Çengilti, Zincirli, Divanlar ve Akbaş Mahallerinde hemşehrileriyle bir araya geldi.

Karatay Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Şevik, Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürü Bahattin Totan’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri ve AK Parti Karatay İlçe Teşkilat mensuplarının da eşlik ettiği mahalle ziyaretlerinde Karatay Belediye Başkan Hasan Kılca, Kılca, belediyenin tamamladığı ve devam eden yatırımları inceledi, mahallelerin taleplerini yerinde dinledi.

İLÇEMİZDEKİ BİRLİK VE BERABERLİK ÇALIŞMALARIMIZA BEREKET KATIYOR

Başkan Hasan Kılca, mahalle ziyaretleri kapsamında bölge sakinleriyle ve muhtarlarla buluştuklarını hatırlatarak, “Her gün özellikle Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçemize bağlanan mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Buralarda muhtarlarımız ve hemşehrilerimizle istişarelerde bulunuyoruz. İstişareler neticesinde de muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimizin taleplerini alıyoruz. Hemşehrilerimizin yol, asfalt, altyapı, fiziki ve kültürel belediyecilikle ilgili neler yapabilirizi birlikte konuşuyoruz. Sadece konuşmakla kalmıyor, çoğu talebi anında uygulamaya geçiriyoruz. Başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz ile belediye meclis üyelerimizle yaptığımız bu ziyaretler ve bu buluşmalar böylece çalışmalarımıza bir bereket katmış oluyor. Karatay Belediyesi olarak her zaman hemşehrilerimizin hizmetinde olmaya onların rahatı, huzuru ve mutluluğu için koşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)

Gazete Manşetleri

google reklam

Hack Haber Crack Forum