GÜNCEL Haberleri
KILCA: ÖĞRETMENLERİMİZ, YARINLARIMIZA AÇILAN KAPILARIN ANAHTARLARIDIR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Öğretmenliğin dünyanın en kutsal ve en kadim mesleklerinden olduğunun altını çizen Başkan Kılca, bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve yarınlara aktarılması sürecinde önemli role sahip olan öğretmenlerin her daim değişimin, gelişimin ve yarınlara güvenle yürümenin anahtarıdır” dedi.

KILCA: ÖĞRETMENLERİMİZ, YARINLARIMIZA AÇILAN KAPILARIN ANAHTARLARIDIR
PAYLAŞ
A
Haberi Oku

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, tüm öğretmenlerin gününü tebrik etti.

Başkan Hasan Kılca, kutlama mesajında öğretmenlik mesleğinin emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen; öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın ve onurlu bir meslek olduğunu belirtti.

Kılca’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı şöyle:

“İlk emri ‘oku’ olan bir dinin, kalemin kılıçtan üstün olduğu bir medeniyetin mensupları olarak öğretmenlik mesleğinin dünyanın en kutsal ve en kadim mesleklerinden biri olduğuna olan inancımız tamdır. Zira her daim bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve yarınlara aktarılması sürecinde çok kıymetli bir role sahip olan bu mesleği yapan öğretmenlerimiz, dün olduğu gibi bugün de ve yarın da değişimin, gelişimin, yenileşmenin, kalkınmanın ve yarınlara güvenle yürümenin birer anahtarları konumundadırlar. Öğretmenlerimizin ülkemizin dört bir yanında nasıl fedakarca görev yaptıklarını hep birlikte görüyor biliyor ve kendileriyle gurur duyuyoruz. Geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızın eğitimi uğruna verdikleri emekleri büyük takdir ve şükranla karşılıyoruz. Karatay Belediyesi olarak eğitim alanındaki yatırım ve projelerimizle öğretmenlerimizin, eğitim camiamızın yanında olmaya, onlara destek vermeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle görevi başında şehit olan ve hayatını kaybeden öğretmenleri rahmetle anıyor; toplum için her zaman rol model olan, kutsal bir görev ifa eden ve ülkemizin geleceği insanların yetişmesine vesile olan tüm öğretmenlerimizin ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”

Yorumlar (0)

Gazete Manşetleri

google reklam

Hack Haber Crack Forum