GÜNCEL Haberleri
AKSEKİ BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Akseki Belediyesi Covid19 nedeni ile hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarını unutmadı. İlçe genelinde farklı noktalara kedi evleri, Mamamatik ve mama kapları konuldu.

AKSEKİ BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI
PAYLAŞ
A
Haberi Oku

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı gün ve saatlerde de aralıksız olarak vatandaşlara hizmet etmeye devam eden Belediye ekiplerinin çalışmalarını Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan bizzat yönetiyor. Vatandaşlardan gelen tüm talepleri şahsen takip eden ve çözülmesi için gerekli girişimleri yapan Başkan Özkan can dostlarımız sokak hayvanlarını da unutmadı. Hafta sonu Akseki’nin farklı noktalarına kedi evleri, kedi ve köpekler için Mamamatikler ile mama kapları konuldu.

CAN DOSTLARIMIZI SEVGİSİZ VE GIDASIZ BIRAKMIYORUZ

Kedi evlerini kendisi yerleştiren ve mama kaplarına mamaları bırakan Belediye Başkanı İbrahim Özkan yanlarına gelen kedileri de sevdi.

Başkan Özkan “Akseki Belediyesi olarak Covid19 sürecinde vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık, bırakmıyoruz. Belediyemizin tüm imkanlarını hemşehrilerimiz için seferber ettik. İhtiyaç sahibi, kimsesiz, hasta ve yaşlı vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Onlardan gelen talepleri bir bir yerine getiriyoruz. Salgın süreci can dostlarımız hayvanları da olumsuz etkiledi. Sokak hayvanları gıda bulmakta bile zorlanıyor. Biz onları da unutmuyor, onlar için sık sık belirli noktalara gıda bırakıyoruz. Özellikle sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde onlar içinde planlama yapıyoruz. Kış ayları ile birlikte havalar iyice soğudu. Biz de onlar için soğuk hava koşullarına uygun kedi evleri yaptık. Kedi ve köpekler için farklı noktalara mama kapları koyduk. Onlar için özel mamalar aldık. Arkadaşlarımız sürekli buralara mama bırakıyor. Sokak hayvanlarını sevgisiz ve gıdasız bırakmıyoruz.” dedi.

Yorumlar (0)

Gazete Manşetleri

google reklam

Hack Haber Crack Forum